A legjobb indukciós hevítő, csavarmelegítő

Ha neked is eleged van a folyamatosan korrodálódó kötésekből, csavarokból akkor számodra is igen hasznos lehet az indukciós hevítő.

De mi is az az indukciós hevítés?

Ha egy elektromos vezetőben periodikus váltakozó áram folyik, az maga körül váltakozó elektromágneses teret hoz létre.

Egy elektromágneses tér létrehozásához, csupán egy elektromos vezetőre van szükségünk, amelyben periodikus váltakozó áram folyik, esetünkben az elektromágneses terünk 1. vezetője maga az indukciós csavarmelegítő tekercse lesz a 2. vezető pedig a munkadarab, amin szeretnénk használni. Ha a munkadarabhoz illesztett induktorban jól megválasztott frekvenciájú és erősségű áram folyik, akkor a közelében lévő munkadarabban folyó váltakozó áram a munkadarabot felhevíti. A hevítés következtében a korrodált munkadarabok meglazulnak, így azok könnyebben eltávolíthatók lesznek.

Mikor érdemes elgondolkodnod, egy indukciós csavarmelegítő beszerzésén?

Amennyiben a mindennapi tevékenységeid során folyamatosan találkozol korrodált kötésekkel, csavarokkal és számodra is fontos tényező az idő, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy indukciós hevítőt. A csavarmelegítő segítségével nemcsak hogy időt fogsz spórolni, de a munkafolyamataid is felgyorsulnak, továbbá sokkal kevesebb erőfeszítésre lesz szükséged ugyanazon műveletek elvégzéséhez. Miért szenvednél az említett berozsdásodott kötésekkel és csavarokkal, mikor egy egyszeri befektetésnek köszönhetően tartósan megszabadulhatsz a fent említett problémától?

Melyik indukciós csavarmelegítőt érdemes választanod?

Ha egy megbízható, tartós befektetés szeretnél, akkor mindenképpen érdemes megnézned az ICSM-01 típusú indukciós hevítőt. Egy ilyen hevítő vásárlása után azonnal fogod érezni, hogy egy jó döntést hoztál. Már csak a koffer, amiben a készlet érkezik a magas minőségről árulkodik. Az ICSM-01 további előnyei:

  • praktikus és nagyon könnyen használható, az egész csavarmelegítő csupán 4.5 kg
  • több mint 6 különböző indukciós tekercs jár a termékhez
  • 1 év gyártói garancia biztosított
1. kép – ICSM-01 indukciós hevítő, indukciós csavarmelegítő

2. kép – ICSM-01 indukciós hevítő, indukciós csavarmelegítő

Na és hogyan kell egy ilyen indukciós hevítőt használni?

A válasz röviden: pofon egyszerűen. Csupán kapcsold be a hevítőt, várd meg amíg felmelegszik majd a tekercset helyezd megfelelően a hevítendő munkadarab köré és rövid időn belül garantáltan fellazulnak a korrodált kötések.

Te használtál már korábban indukciós hevítőt? Ha igen, mi a véleményed róla? 😊