A legjobb háttérképek

Legjobb háttérképek

Legjobb háttérképek

Legjobb háttérképek

A legjobb háttérképek, mint kifejezés, elég szubjektív fogalom tud lenni. Neked mitől lesz egy háttérkép a legjobb? Elragadó tájkép, absztrakt művészeti megjelenés, esetleg a tökéletesen elkapott pillanat? Persze nem hagyhatjuk ki a minőségi jellemzőket sem, mint például a felbontás. Abban megegyezhetünk, hogy a legjobb háttérképek megtalálása igenis kemény feladat, ezért mi most összegyűjtöttünk 5 olyan forrást, ahol mindenképpen érdemes szétnézned, ha Te is szeretnél egy gyönyörű és lenyűgöző háttérképet, a Te ízlésednek megfelelően.

  1. Desktoppr

A Desktoppr egy kiváló választás lehet számodra is, ha a legjobb háttérképek valamelyikét szeretnéd megtalálni. Különösen javasoljuk azok számára, akik DropBox felhasználók, hiszen a Desktoppr tökéletesen támogatja az említett programot. Nincs semmi egyéb dolgod, csupán egy felhasználói fiókot kell készítened és azonnal szinkronizálhatod is DropBox fiókodra az általad kiválasztott legjobb háttérképet, amit utána bármelyik platformodra könnyedén letölthetsz. A Desktoppr egyik szuper tulajdonsága még, hogy lehetőséged van olyan felhasználók követésére, akik hasonló ízléssel rendelkeznek, mint Te, így még gyorsabban szerezhetsz tudomást arról, ha valamelyik kedvenced ismét rátalált legújabb, legjobb háttérképére.

Desktoppr kezdőoldala
1. kép – Desktoppr kezdőoldala
  1. DeviantArt Wallpaper

A DeviantArt évek óta az egyik legnagyobb portál, ha a legjobb háttérképek kereséséről van szó. Hatalmas közösséggel rendelkezik, és a felhasználók bármilyen kategóriában tökéletes minőségű képeket találhatnak. Fotók, illusztrációk, absztrakt digitális művészeti alkotások, vagy akár fantasy és egyedi alkotások között is kereshetsz, ami még szerethetőbbé teszi ezt az oldalt. Sajnos egyetlen hátránya azonban van az oldalnak, hogy a legjobb háttérképek keresése közben nincs lehetőséged a felbontás beállítására, de így is nagyon könnyen meg tudod találni a tökéletes méretű képet.

DeviantArt kezdőoldala
2. kép – DeviantArt kezdőoldala
  1. Wallhaven

A Wallhaven igazából egy régi weboldal, a Wallbase utódja, ami sajnos mára a süllyesztőbe került. Technikai szempontból a Wallhaven még mindig alfa verzióként van nyilvántartva, de mi nyugodt szívvel ajánljuk, hogyha a legjobb háttérképek megtalálásáról van szó. Hogy miért? Az adatbázisuk már így is hatalmas, rengeteg látogatója és rajongója van, így elősegítve, hogy az egyik legjobb háttérképes weboldal legyen. Az ingyenes regisztráció után arra is van lehetőséged, hogy hashtag-ek alapján keress képekre, vagy bepipáld a munkahely biztonságos keresési módot, ha nem szeretnél megjeleníteni kissé „pikánsabb” képeket :). Egy nagyon hasznos tulajdonsága még a weboldalnak az automatikus képbetöltés, ami akkor lép életbe, ha lefele görgetsz folyamatosan.

3. kép - WallHaven kezdőoldala
3. kép – WallHaven kezdőoldala
  1. Simple Desktops

Egy nagyon érdekes és különleges oldalról van szó, ami mellőzi az összes felesleges csicsát és túlzott színpompákat. Ha Te is inkább a minimál világba menekülnél, amikor a legjobb háttérképek között keresgélsz, akkor ez az oldal a Te kedvenced lesz. Kiváló választások lehetnek ezek a képek, olyan helyekre, mint például egy iroda, ahol kifejezetten fontos, hogy az emberek figyelmét ne vonja el a túlzott színpompa és a részletességek. Mindenképpen érdemes adni egy esélyt ennek az oldalnak, mi kifejezetten imádtuk a lenyűgöző minimalista háttérképeiket.

4. kép - SimpleDesktop kezdőoldala
4. kép – SimpleDesktop kezdőoldala

Reméljük cikkünk segítségével, Te is számos inspirációt kaptál a legjobb háttérképek megtalálásával kapcsolatban.