A legjobb Chrome bővítmények 2020

1. kép - A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listája

1. kép - A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listája

A legjobb Chrome bővítmények 2020

A Google Chrome mindenképpen az egyik legjobb böngésző már önmagában is. De mi teszi a Chrome-ot még kiemelkedőbbé? Az egyedi bővítmények használatának lehetősége! A Chrome bővítmények segítségével böngészőnk sokkal testreszabottabb és praktikusabb lehet, ami a mindennapi feladataink során nagyon hasznos lehet. A legjobb Chrome bővítmények igen praktikusak lehetnek:

  • segíthetnek helyesen megírni egy fontos levelet
  • segíthetnek mellőzni a felesleges reklámokat 1-1 weboldalon
  • felgyorsíthatják a monoton, mindennapi műveleteinket
  • gyors megoldást nyújthatnak egy adott problémára

Ezek alapján érdemes tehát elgondolkoznunk azon, hogy milyen bővítményekkel érdemes testre szabnunk Chrome böngészőnket. Lássuk tehát a legjobb Chrome bővítmények 2020-as listát, amely 100%, hogy neked is segítségedre lesz 1-1 feladatnál!

1. Momentum

A Momentum bővítmény helyettesíti a Google Chrome alap „Új lap” fülét, egy sokkal hangulatosabb és hasznosabb megoldással. Minden egyes Új lap megnyitásnál a Momentum bővítménye egy meseszép tájképet fog mutatni nekünk egy órával illetve egy kis aranyos, motiváló szöveggel. Mindenképpen javasoljuk azok számára, akik rendszeresen nyitnak meg új lapot a Chrome-ban és szeretnének egy kicsit kitörni a szürke mindennapokból.

2. Panic Button

Te is előszeretettel szörfölsz az Interneten munkahelyeden? Talán Te úgy gondolod, hogy ennyi jár neked pihenőként, de a főnököd lehet teljesen mást gondol a témával kapcsolatosan, ezért született meg a Panic Button, amely mindenképpen az egyik leghasznosabb tagja a legjobb Chrome bővítmények 2020-as listánknak. A bővítmény telepítése után a Chrome eszköztárban megjelenik a pánikgomb, amire rákattintva azonnal eltünteti az általad olvasott lapokat. Ne aggódj, az általad böngészett lapokat átmeneti könyvjelzőként fogja tárolni a bővítmény a gombra kattintás után, így pillanatok alatt újra megnyithatod őket, amint elmúlt a veszélyhelyzet!

3. Strict Workflow

Te is szereted azokat az applikációkat, amelyek segítenek fókuszálni egy fontos feladat közepén? A Strict Workflow pontosan egy ilyen bővítmény! A bővítmény segítségével beállíthatod, hogy például 30 percen keresztül, ne tudj megnyitni egy olyan weboldalt se, amely nem kapcsolódik szervesen a munkádhoz, majd ezt követően 10 percig korlátok nélkül böngészhetsz ismét, hisz a pihenés mindenkinek jár. Egyszerű és nagyszerű bővítmény, ha biztosra akarsz menni egy fontos feladat kapcsán.

1. kép – A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listája

4. OneTab

A Onetab egy igazán hasznos bővítmény lehet, ha Te is rendszeresen sok új lapot nyitsz meg a Chrome-ban. Amennyiben túl sok lapot nyitsz meg, egy idő után a megnyitott lapok száma csökkenteni fogja a teljesítményét a böngészőnek. A OneTab ezen a ponton lesz igazán hasznos számodra, mivel könyvjelző szerűen fogja tárolni a megnyitott lapjaidat, így sokkal kevesebb memóriát fog használni a böngésződ, mint alaphelyzetben. Hasznos kis teljesítményoptimalizáló bővítmény a legjobb Chrome bővítmények 2020-as listánkon!

5. Papier

Te is szeretsz gyorsan jegyzeteket készíteni annak érdekében, hogy mindent megfelelő figyelemmel követni tudj? A Papier bővítmény pontosan ebben lesz a segítségedre. A bővítmény segítségével lehetőséged nyílik egy üres lap megnyitására, ami igazából egy jegyzettömb lesz, hiszen bármilyen gondolatot azonnal leírhatsz a böngésződ üres lapjára, amit később könnyedén visszanézhetsz.

6. Grammarly

A Grammarly nem egy egyszerű helyesírás ellenőrző bővítmény, inkább úgy funkcionál mint egy angol tanár. Szinte bármilyen online kommunikációs felületen használható, igen nagy segítség lehet angol nyelvű üzleti levelek megírásánál, ahol szeretnél választékosan és helyesen fogalmazni. Kiváló applikáció, ami igen hasznos lehet nem csupán a magánéletben, de az üzleti életben is.

7. Adblock Plus

A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listájának egyik legkiemelkedőbb szereplője mindenképpen az AdBlock Plus lett. Neked is eleged van a különböző weboldalak felugró ablakaiból vagy a folyamatos, kéretlen reklámokból? Az Adblock Plus segítségével ezek a problémák azonnal és könnyedén megszüntethetők, Te dönthetsz, hogy melyik weboldalon és milyen reklámot szeretnél látni, ha egyáltalán szeretnél bármit is :). Youtube zenehallgatáshoz esszenciális bővítmény lehet, ha Te se akarsz 2-3 percenként visszakattintani, hogy kinyomd a reklámot.

8. Print Friendly & PDF

A Print Friendly & PDF egy olyan bővítmény, ami nagy segítségedre lehet akkor, ha szeretnéd kinyomtatni egy weboldal szöveges tartalmát. A bővítmény minden felesleges adatot eltávolít a weboldalról, mint gördítősávok, reklámok, navigáló gombok, így a végeredmény csak az marad amire igazán szükséged van: a szöveges tartalom.

9. Pablo

A Pablo egy olyan ingyenes kiegészítő, amely a művész lelkületű embereket támogatja, annak érdekében, hogy gyorsan tudnak vele inspiráló, elgondolkodtató szöveges képeket készíteni. A szövegek és képek maximálisan testre szabhatók különböző betűtípusokkal, áttűnésekkel és így tovább. A kész képeket azonnal megoszthatjuk Facebook-on, Twitter-en vagy Google +-on.

10.  Screencastify

A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listájának utolsó helyezését a Screencastify kapta meg. Az ingyenes kiegészítő szinte úgy működik, mint egy videó felvevő applikáció. Gyorsan és egyszerűen rögzíthetjük a böngészőben történő mozdulatainkat, miközben hangokat vehetünk fel videónk mellé. A kész felvételt a bővítmény a megadott Google Drive fiókba fogja elmenteni automatikusan, de lehetőséged van arra is, hogy egyenesen a Youtube-ra töltsd az elkészült anyagodat.

A legjobb Chrome bővítmények 2020-as listáján igyekeztünk olyan kiegészítőket felsorakoztatni, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi tevékenységeid során. Te milyen böngészőt használsz? Ha Chrome rajongó vagy, akkor milyen beépülő kiegészítőket tudnál nekünk javasolni?