Legjobb plakát készítő program 2020

1. kép - A legjobb plakát készítő program egyik jelöltje: Canva

1. kép - A legjobb plakát készítő program egyik jelöltje: Canva

A legjobb plakát készítő program kiválasztása nem lehet a véletlen döntése (hasonlóan a legjobb videó vágó programhoz). Grafikus szabadúszók, marketing ügynökségek és multinacionális vállalakotok marketing osztályai nap mint nap terveznek újabb és újabb figyelemfelkeltő plakátokat.

Mindenki szeretné marketing stratégiája hatékonyságát növelni, ehhez a feladathoz pedig elengedhetetlen lehet legjobb plakát készítő program megtalálása. De mitől is lesz egy program a legjobb? Csapatunk az alábbi tényezőkre fektetett hangsúly a kiválasztás során:

  • Kezelhetőség: a legjobb plakát készítő program egyszerűen kezelhető, de nem korlátozza a felhasználót kreativitásában.
  • Funkcionalitás: ahogy említettük, a plakátkészítés folyamatában nem lehet korlátozni a felhasználók kreativitását, így kizárólag azok a programok kerülhettek fel listánkra, ahol a megvalósítható ötleteknek semmilyen korlátot nem szab a program funkcionalitása
  • Fotó galéria: fontos, hogy a legjobb plakát készítő program nagy mennyiségű, jó minőségű fotóanyaggal rendelkezzen, hiszen gyakran ezek ihletik a további jó ötleteket.

A fentieket figyelembe véve alkottuk meg a legjobb plakát készítő program 2020-as listánkat. Lássuk tehát a jelölteket!

1. Adobe Spark

Az Adobe Spark lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy posztereket, plakátokat, videókat és akár weboldalakat is létrehozhassanak. A program legnagyobb erőssége, hogy végtelenül jól leegyszerűsítették annak kezelhetőségét, így akár egy kezdő felhasználó is tökéletesen eltájékozódhat a végtelen funkcionalitásban. Az Adobe Spark a plakátkészítés minden pillanatában támogatni fog professzionális lehetőségeivel és könnyedén azon kaphatod magad, hogy máris megalkottad életed egyik legjobb plakátját. Az alkalmazással minden adott lesz a sikerez: hatalmas, rendelkezésre álló fotóanyag, gyors és átlátható menüszerkezet, hatékony exportálási lehetőségek. Egy szónak is száz a vége: az Adobe Spark a legjobb plakát készítő program 2020-as lista egyik legjobb befutója lett, mindenképpen érdemes kipróbálnod!

2. Canva

A Canva felhasználóbarát, megbízható és egyszerűen használható cégek, ügynökségek, illetve szabadúszók számára is. A Canva több mint 8000 sablonnal rendelkezik és számtalan olyan funkcióval, ami végtelenül egyszerűvé és szerethetővé teszi a plakátkészítés folyamatát kezdő és profi felhasználó számára is.

1. kép - A legjobb plakát készítő program egyik jelöltje: Canva
1. kép – A legjobb plakát készítő program egyik jelöltje: Canva

Az alkalmazás egyik legnagyobb előnye, hogy már az ingyenes funkció is rengeteg lehetőséget rejt magában, így első kézből tapaszhataltod meg a program nyújtotta lehetőségeket és ha úgy érzed, hogy már kevés az ingyenes verzió funkcionalitása, akkor nyugodt szívvel fizethetsz elő a prémium kategóriára.

3. Visme

A Visme egy infó grafikai szoftver, amely egyszerű és nagyszerű grafikonok és elemek segítségével gondolja újra az irányt, ahogy kommunikálunk. A Visme első lépésként az általuk megadott sablonon belül kínál lehetőségeket, hogy elkészítsd első plakáttervedet, de amint elsajátítod a program csínját-bínját, akár már saját sablonokat is létrehozhatsz, így 100%-ban a saját kreativitásodra alapozva alkothatod meg legújabb munkáidat. A programban több ezer gyönyörű sablon áll rendelkezésre, így valószínűleg igen ritkán fog sor kerülni arra, hogy saját sablont akarj létrehozni. A Canva-hoz hasonlóan a Visme is rendelkezik ingyenes verzióval, de ha szeretnéd tovább fejleszteni a program lehetőségeit, akkor előbb-utóbb a fizetős megoldás felé fogsz kanyarodni.

4. Stencil

A Stencil egy felhő alapú plakát készítő program, amely hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években. A legjobb plakát készítő program 1. helyezését is megcsíphetné, ha kizárólag felhő alapú megoldások lennének a listánkon. Ha Te is közösségi hálózatokra, blogokba vagy plakátokra szeretnél létrehozni grafikákat, akkor a Stencil az egyik legjobb választás lehet számodra is – gyors, hatékony és nagyszerűen kezelhető. Alkalmas lehet kis és nagy vállalkozások számára is, hiszen a kreativitás nem nagysághoz kötött 😊.

A legjobb plakát készítő program 2020-as lista során próbáltuk olyan megoldásokkal előállni, amely szinte bármilyen felhasználó számára kedvező lehet – legyen szó telepítős vagy online megoldásról, egyszerű vagy komplex programról, ezen a listán garantáltan megtalálod a legújabb kedvencedet!